Livet

 
1. Du fødes 9. Reinkarnation.
2. Personlige oplevelser! 10. Jesu-død.
3. Hjernen 11. Sjælen.
4. Racisme 12. Helvede.
5. Jordens-tilblivelse 13. Identitet/personlighed.
6. Gud. 14 Kirker/Moske'er
7. Biblen 15 Dig og jordkloden
  16 Selvmord
8. Livets-dimensioner  

1. Du fødes

 

Du fødes og de første år fungere du på et dyrisk niveau. Du sanser ikke hvad der er forkert eller rigtigt, det skal forældrene fortælle dig ( lærer dig )  
Når man er 11 år er sjælen fuld integreret.
Fra man er 11 til man er 30 lever man på de minder
( karma ) man har fra det forrige liv. De færdigheder du fik i det forrige liv har du i din underbevidsthed og de er der bare. Hvis du for eksempel var en dygtig tømrer i det foregående liv vil du også være det i det nuværende.
Fra du er 30 til du er 70 skaber du grundlaget for det næste liv. Ved 50 års alderen kan man risikerer at udvikle gammelmands arrogance. Det er dog ikke alle der gør det. Det gælder både mænd og kvinder.
Fra 70 års alderen og til 80/90 års alderen tager du afsked med dit nuværende liv.
Du kan ikke tage dine penge osv med over på den anden side. Til gengæld tager du dit sind ( tanker og væremåde ) med over. Du tager samtidig afsked med det i gangværende liv.
De laster du har tager du også med. Hvis du feks er på flasken eller junker den så har du lortet med over ( Lysten/længslen ).
2. Personlige oplevelser!

Det første jeg oplevede var da min morfar døde ( jeg var jo opvokset hos ham ).Dette dødsfald ramte meget hårdt, hele tilværelsen gik i stå. Det tog faktisk  fem år ca. før jeg kom oven på igen. Jeg begyndt at få nogen drømme hvor jeg oplevede at jeg stadig var sammen med ham. De kom igen og igen. Når jeg vågnede havde jeg en meget tydelig følelse af at jeg var sammen med ham stadigvæk. Da jeg blev bevist om at han stadig eksisterede forsvandt drømmene!
En nat så jeg mig selv som en lille lys prik i en grå masse. Pludselig steg synsfeltet til vejrs og jeg så mig selv som en ubetydelig prik i altet.
En dag på job var det hele bare noget lort. Kællingen derhjemme var bare en dum sæk ( viste sig senere at være rigtigt ). Den lille Keld Kronborg ( arbejdskollega ) var en satans irriterende stodder. Det hele var gråt i gråt. Lige pludselig var det som når solen kommer frem fra skyen. Det var sgu som om at vejret klarede op ( det var en gråvejrsdag ). Der kom en tanke til mig : Hvad betyder alt dit lort i forhold til alt det andet omkring dig, det er ganske ubetydeligt!

Kort efter jeg var flyttet sammen med Annelise Rasmussen vågnede jeg en nat ( skulle pisse ). I den side hvor madammen lå var der en rødlig tåge. Den kikke jeg på og den tog form af hendes afdøde bror Jan. Han var mørkhåret og havde en knaldrød skjorte på. Jeg kunne ikke se det underste for han sad ned. Han fremstod som et meget farvet fjernsynsbillede. Da jeg havde gloet på ham et stykke tid tonede "synet" væk igen. Jeg har senere ( tit ) set den rødlige tåge om natten men jeg har holdt igen for jeg syntes det var væmmeligt.

Da min mormor døde, gik der et par dage så, så jeg hende i drømme. Hun havde et kæmpe ansigt, der blev ikke sagt noget hun kikkede bare og jeg fik en besked som sagde : du ved besked.
Da min mor døde kom hun en nat og vi omfavnede hinanden, der blev heller ikke sagt noget. Jeg har ikke set hende siden.
Vi flyttede ud i Rødemosen, hende der ejede huset var død vi købte huset som et dødsbo! Vi kunne mærke at hun var der stadigvæk ( Dorthe ). Jeg bad hende om at gå over på den anden side, det gjorde jeg nogen gange. Der gik ca. et halvt års tid så kom hun i en drøm. Der blev ikke sagt noget men jeg modtog nogen informationer : Jeg har forstået det. Jeg forsvinder nu. Havde jeg levet havde jeg ikke kunnet lide dig ( langhåret skid ). Hun begyndte at forsvinde, jeg tog fadt om hende for der var en del jeg ville spørge om. Hun kikkede bare på mig og forsvandt. Hun var en lille buttet mørkhåret dame. Jeg har forespurgt mig hos folk der kendte hende og det stemmer.
En nat vågnede jeg og så en lille rødlig tåge ved siden af min seng. Der gik nogen dage og jeg stod i stuen. Jeg lukkede øjnene og jeg så en lille pige ved siden af mig. Hun havde en dragt på som lignede noget fra attenhundrede tallet. Hun havde langt hår med slangekrøller. Jeg bad hende gå over og har ikke set hende siden.
Dette her er fra da jeg var lille. Jeg kørte med tog sammen med min mormor. Da vi kom til Tureby og var på vej videre så jeg tre hvidklædte damer/tøser som gik i kanten og plukkede blomster. Jeg sagde det til min mormor. Hun svarede : sådan noget må du ikke sige. ( hun kunne åbenbart ikke se dem ). Jeg har senere hørt om de tre damer!
Vågnede en morgen ( eller sidst på natten ). Hørte stemmer ( har hørt det før ). Lå og lyttede, der var en høj stemme og en der var lidt fjern. Fandt ud af at stemmerne gentog sig selv ( kørte i ring ). Hørte på det et stykke tid, så "trak jeg mig ud af det"!  Hvis man skal have forbindelse med den anden side skal man ku stille sig selv mellem søvn og fuld bevidsthed. Stemmerne er/var et naturligt fænomen, er en eller andet "optagelse" som er blevet hængende!
Det var det vi er nu nået til op to date ( 26/12-2012 ). Hvis der kommer mere bliver det skrevet! OP

3. Hjernen

Hjernen er kun et instrument som alt det andet gøjl du har i din krop. Hjernen bruges til at registrerer dine synsindtryk, bøje arme og ben, hører, osv. Din bevidsthed er ikke i hjernen men er et samspil mellem det åndelige plan og det fysiske plan, selv om du bliver helt hjernelam i roen er du stadig bevist!

4. Racisme

Det er et urgammelt instinkt fra den gang du rendte rundt i fåreskindspels over det hele. Der var absolut ingen fremmede der sku indenfor! 

5. Jordens-tilblivelse

Det startede med nogen gasser som samlede sig i et kredsløb og  rotation. Det blev til en ildkugle som efterhånden blev  så afkølet at den fik en skorpe. Efterfølgende kom der damp og der efter vand ( i meget stooooore mængder ). Det blev til et urhav. Det åndelige materiale ude fra rummet samledes i urhavet og skabte liv!
Der kom jordskælv som skabte landene og efterhånden kravlede livet på land, hvor det endte
( foreløbig ) med en bøøøhtosse som skriver dette!

Jorden og universet er under stadig udvikling ( lige som dig selv ).

6. Gud.

Gud er i alting. Naturen, jorden, universet. Det er sagt i biblen at menneskene er skabt i guds billede og det er en ting der er misforstået i alder højeste grad. Folk tror at gud er en mandsperson, en gammel skid man kan gå og hyggesludrer med. Gud er ånd/bevisthed og har derfor ikke nogen dissideret fysisk krop! Den menneskelige krop er kun et rent jordisk fænomen, man kan jo tydelig se at den stammer fra abefamilien! .Gud kan sammenlignes med radiobølger, de/ kan ikke ses, det kræver en radiomodtager for at høre/se ham. Gud’s radiomodtager er jodkloden vi fiser rund på!  

7. Biblen

Så længe der har været mennesker har der været en "klog mand" som tog sig af det åndelige, almindelige mennesker havde ikke forstand på dette. Samtidig med at han var klog mand havde han også magt, den menige mand turde ikke gøre vrøvl når hans hellighed havde sagt noget. Det drejede sig om at stå på god fod med guderne og det havde hans hellighed forstand på.
Da kristendommen kom til og sku nedfældes på tryk var det de såkaldte kloge mænd  der stod for nedfældningen af det skrevne og det på trods af at de var hedninge hele banden! Det er derfor biblen er fyldt med alt muligt lort og pis. Biblen er bygget op over en afgud, så derfor er den ikke andet end røv og gulvsand!
Man kan sagtens klare sig uden kirker og Jehova mænder der render rundt og spiller fjolser. Du har alt sammen inde i dig selv, det gælder bare om at lade være med at være et dumt svin, så kommer det hele af sig selv! Hvis hele jorden kun bestod af flinke fyre/kællinger var jorden et paradis.☺

8. Livets-dimensioner
Samtidig med du lever her i dit liv på det fysiske plan skabes der også et tilsvarende ( parallel
verden )  på det åndelige plan. Det er her du er på visit i dine drømme! Det er dine tanker der skaber

den åndelige verden, selv om en episode på det fysiske er forbi kan den godt fortsætte et stykke tid videre på det åndelige plan. Så længe du har tankerne i dig fortsætter de deres liv. ( fortsættes → ).
( Livets dimensioner, fortsat ).
Når du bliver gammel åbnes der mere og mere for tilgang til det åndelige univers ( det tankeskabte )
og efter hånden mister du interessen for dit fysiske liv. Hvis du bliver mellem 90- 100 er du faktisk bedøvende ligeglad med dit fysiske liv og er  ikke bange for at dø. De gamle lever i deres egen univers, de er gået i barndom siger man. Men for den gamle snurrenosse er oplevelsen virkelig nok .
Når du er i en længerevarende oplevelse ( i nogen år ). Dannes der en kopi på den åndelige side! Hvis oplevelsen er ubehagelig kan du ved at ønske stærkt få den til at forsvinde, efter et stykke tid!
Jeg havde i nogen år "forbindelse" til et par kællinger, som jeg havde nogen meget dårlig oplevelser med. De dukkede op jævnlig men er nu forduftet, på meget stærk opfordring fra undertegnet!

9. Reinkarnation.

Når man ser på en der lever livet som mongol for eksempel, tænker man : hold kæft et spild af liv. Man skal ikke bedømme livet efter et enkelt jordliv, men efter dem alle. Mennesker har haft flere liv helt tilbage til jordens skabelse ( sådan cirka ).  Det liv du lever er samtidig starten til det næste. Det er derfor livet kan se ud som totalt tilfældigt og uretfærdigt. Hvis man kunne se det hele samlet kunne man se logikken i det!

10. Jesu død.

Jesus døde fordi han kom i kambolage med den ortodokse jødedom. De ortodokse jøder er lige så fanatiske som muslimerne. De ortodokse jøders religion stammer fra tusinder års tro som er dikteret af nogen gamle mænd. Den ortodokse jøde og islam holder hele østen i et jerngreb og bygger på gammel overtro. Det er faktisk rendyrket djæveltilbedelse. Det så Jesus og brugte det i sine forkyndelser. Han var faktisk det første offer for kristendommen selv om han lagde navn til den. I det store hele ved man ikke hvad der rent faktisk skete den gang. Historien er ikke skrevet af  øjenvidner men af anden eller tredje generations mennesker ( Det skrevne blev først skrevet 60 år efter hans død og det var ikke øjenvidner! ). . Som man ved kan en såkaldt vandre historie udvikle sig til hvad som helst!

11. Sjælen.

Sjælen er en kopi af dit jordiske legeme, den hører bare til på det åndelige plan. Når du dør ( den jordiske krop ) overlever sjælen, den fortsætter dit/sit liv på det åndelige plan. Det vil den gøre til du en gang bliver født på ny. Den vil derved blive byttet/overgå ud med dit nye legeme. Den åndelige tilværelse er delvis skabt af dine egne tanker og er et slags "fysisk" univers som du forsætter dit liv i. I visse tilfælde bliver sjælen hængende på det i nærheden fysiske plan og det er den man en gang imellem kan se som spøgelse. Det er en meget jordbunden sjæl som kan blive hængende i årevis på det fysiske plan, den skal have hjælp for at komme videre!

Ånden er din bevidsthed og har eksisteret altid, den vil aldrig forgå. Det er ånden der gør at du føler livet! Ånden har ingen fysisk krop, den er energi med bevidsthed i samkørsel med en hel masse andet!

12. Helvede.op

Helvede er her på jorden. Mens du lever skaber du selv helvedet løbende! Dig og dine "medborgere" skaber selv helvedet! Når du slår godnatskiden og går over på den anden side slæber du selv hele balladen med over. Der bliver du hængende ind til du selv laver en holdningsændring!
Du er dog ikke ene om at skabe helvedet, alle dine medborgere/patienter hjælper godt til. De Europæiske lande er efterhånden tilhørende de humanitære lande, de har jo været igennem to verdenskrige. Sådan noget dæmper de krigeriske tendenser. Det ser noget anderledes ud med de arabiske og øst landene, her trives djævelen i fuld flor! Islamisk stat er rendyrket djævletilbedelse†
Når du dør bliver du hængende i hængedønnet. Der bliver du hængende til du har nået en holdningsændring, når denne ændring er indtrådt forlader du dønnet og er gået over på den anden side og der er der ingen helvede. Helvede er som sagt på jorden, og planet lige over jorden.  

13. Identitet/personlighed.

   Din ånd er evig, den har eksisteret altid og det fortsætter den med også efter du er færdig med reinkarnationen!  Hvis du aldrig har været "gæst" her på jorden er du faktisk usynlig. Din rene ånd har ingen identitet, det får den i løbet af reinkarnationerne! Du skal have mange liv bag dig før du bliver synlig.  
14 Kirker/Moske'er

Man kan godt undvære kirker og div. religioner ( åndelige krykker ). Hvis du lever efter devisen  ikke at være et dumt svin!  Der er ingen på denne jord der ikke har mødt et dumt svin. Det burde være nemt at efterleve!


15 Dig og jordkloden

 

Dig og jordkloden er tæt knyttet sammen og har været det i millioner af år. Det startede med noget celledeling. ”udviklingen” er ikke færdig endnu! Din tilværelse i og omkring joden strækker sig over flere ”tilværelser”. Din tilværelse på det nuværende fysiske liv startede for millioner af år siden. Du har ”gæstet” jorden utallige gange ind til du er nået her til hvor du står nu!


Når du en gang er færdig med at ”inkarnere” fortsætter du din tilværelse i jordens nærhed. Det forgår i en anden   dimension og kan ikke ses ( nås ) fra den fysiske platform. Der er syv ”platforme” du skal igennem inden du er færdig med ”turnussen”. Husk nu at du er et evigt ”fænomen”!


16 Selvmord.


Folk der begår selvmord gør det fordi de har phygiske problemer! De tror de kan stikke af fra alt besværet ved at tage livet af sig selv. De vil opdage at de tager alle problemerne med over på den anden side. Der er ingen fortrydelsesret. De er nødt til at blive hængende til deres ”jordtid” er udløbet!
 
 
Kontakt John Jensen